Text Size
Marți, Iunie 25, 2019

Acasa

 logoit logoincdtp 

Revista este inclusă în baza de date Ulrich’s Periodical Directory, din anul 1974, şi este indexată şi recenzată în următoarele baze de date internaţionale: Chemical Abstracts, din anul 1974, World Textile Abstracts, din anul 1994, SCOPUS şi VINITI, din anul 2006 şi în Science Citation Index Expanded (SciSearch®), Materials Science Citation Index® şi Journal Citation Reports/Science Edition, din 2007. Din 2009 revista este inclusă în baza de date Toga, iar din 2014 şi în baza de date ProQuest.

Factorul de impact pentru anul 2015 este 0,57.

• Revista Industria Textila - singura revistă românească din domeniul textil, cotată ISI Thomson Reuters.
• Avand o vasta experienta (peste 60 de ani de existenta), revista se adresează specialiştilor din sectorul textil - materii prime, filatură, ţesătorie, tricotaje, tehnologie chimică, confecţii, precum şi domeniile conexe: aparate de laborator, utilaje şi echipamente de prelucrare mecanică şi chimică, produse chimice şi auxiliare, prelucrare computerizată a datelor de proiectare şi de producţie, sisteme de management şi marketing etc.
• În prezent revista are o frecvenţă de 6 numere/an, însă numărul şi calitatea articolelor publicate - conţinând informaţii din domeniul textil şi din domeniile conexe - management, marketing, chimie, pielărie - a crescut de la un an la altul. Toate articolelesite sunt publicate in limba engleza, fiind insotite de rezumate in limbile engleza si romana.

   Abonamente Revista Industria Textila

Persoane Juridice Persoane Fizice
Romania Alte Tari Romania Alte Tari
350 lei 450 Euro 100 lei 200 Euro

 

Taxa de publicare – 450 Euro/articol

Politica de Confidentialitate a Datelor INCDTP

 Noutati: